Gezond naar het werk, gemotiveerd door de gratis fietsapp van IJmond Bereikbaar

De maatregelen rondom corona zijn per 1 juni weer verder versoepeld. Een stap in de goede richting voor de horeca, bioscopen en musea. Ook bedrijven en organisaties zetten de deur weer voorzichtig open voor hun medewerkers. Uiteraard allemaal met aanpassingen voor de anderhalve meter samenleving.

Thuiswerken is, als het werk het toe laat, nog steeds de norm. We mogen echter verwachten dat mensen wat meer ‘op kantoor’ aan de slag kunnen. Maar hoe komen zij naar het werk? Wat IJmond Bereikbaar betreft zoveel mogelijk op de fiets.

image

Zo werkt Toogethr Cycles

  • Met de app verdien je punten met je gefietste woon/werkkilometers
  • Deze punten wissel je om voor cadeau’s in de webshop
  • Of je doneert je punten aan één van de geselecteerde regionale goede doelen
  • De app motiveert met persoonlijke en groepschallenges
  • En ook leuk: je kunt in de app makkelijk afspraken maken met collega’s om samen te fietsen
  • Natuurlijk kunnen we met de app bedrijfschallenges organiseren; dat doen we graag later dit jaar

Gratis gebruik van de app en de inhoud van de webshop

Is jouw bedrijf gevestigd in Beverwijk, Heemskerk of Velsen en zijn er meer dan 20 medewerkers in dienst? Dan is de app tot eind 2020 helemaal gratis. IJmond Bereikbaar betaalt het gebruik van de app en de inhoud van de webshop.

Meer weten?

Kijk op www.ijmondbereikbaar.nl/toogethr-cycles of neem contact op met Ronald Vierkant rvierkant@odijmond.nl 06-50050995 of Astrid van den Haak ahaak@odijmond.nl 06-57551579

“Het openbaar vervoer heeft maar 40% capaciteit en het dragen van een mondkapje zal lang niet iedereen aanspreken. Veel mensen kiezen daarom misschien voor de makkelijkste optie en pakken de eigen auto. Maar wie wil er nou terug naar de drukke spits en volle parkeerplaastsen? Met de nieuwe fiets-naar-je-werk-app Toogethr Cycles, bied je als werkgever iets leuks en extra’s als je medewerkers voor de gezonde optie kiezen en op de fiets komen”.

image
image