Internationale Vrouwendag

Het bestuur van ZaanlinQ werd in de aanloop naar 8 maart geinterviewed door Het Noord Hollands Dagblad. Nicole Horak, Natasha Kouznetsova en Brenda Eerdhuijzen namen vorig jaar juli het stokje over van het bestuur van het vrouwennetwerk ZaanLinQ. Door de coronacrisis volgt een vreemd jaar, maar ze hebben nog geen dag spijt van hun vrijwillige taak om het netwerk voort te zetten.

Tekst: Ronneke van der Genugten Foto: Pascal-Fielmich

Het bestuur van ZaanlinQ (v.l.n.r.) Natasha Kouznetsova, Nicole Horak en Brenda Eerdhuijzen.

De verkiezing van ’Zaanse Zakenvrouw van het jaar’ kwam te vervallen, net als interessante bijeenkomsten en workshops. Toch hebben de drie vrouwen uit de Zaanstreek hun draai gevonden in het bestuur van ZaanLinQ. Afgelopen woensdag stond er nog een online bijeenkomst op de agenda, en de uitreiking van de award aan de ’Zaanse Zakenvrouw van het jaar 2020/2021’ is nog niet helemaal uit het oog verloren. Trots Op Internationale Vrouwendag, steevast elk jaar op 8 maart, worden de strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen wereldwijd onder de aandacht gebracht. Het thema van dit jaar is positiviteit.

Afgelopen woensdag stond er nog een online bijeenkomst op de agenda, en de uitreiking van de award aan de ’Zaanse Zakenvrouw van het jaar 2020/2021’ is nog niet helemaal uit het oog verloren.