Gemeente Zaanstad zet zich in voor startende ondernemer Lancering online Startersloket Zaanstad

De Gemeente Zaanstad en Stichting Startersloket hebben de handen ineengeslagen om de (startende) ondernemer beter te ondersteunen. Voor alle Zaanse (startende) ondernemers is het online Startersloket gelanceerd.

Het Startersloket biedt (oriënterende) starters een online platform. U kunt er terecht met (hulp)vragen. Zoals: Wat komt er op mij af als ik een bedrijf start? Hoe schrijf ik een ondernemingsplan? Met welke belastingen krijg ik te maken? En wie kan mij als (startende) ondernemer binnen de gemeente helpen?

Wethouder Hans Krieger: “Het Startersloket voorziet in een behoefte en biedt onze (startende) ondernemers een onafhankelijk een deskundig klankbord. Ondersteuning aan deze ondernemers is juist ook in deze tijd van groot belang om te werken aan een gezond en toekomstbestendig ondernemersklimaat.”

Startpunt

U kunt als (startende) ondernemer bij het startersloket terecht via zaanstad.startersloket.nl. U kunt zich aanmelden voor leerzame webinars en kennisartikelen lezen. Ook vindt u er rekentools, interessante downloads, actualiteiten en gemeentelijke informatie.

foto: Bart Homburg

Daarnaast staan er tijdens kantooruren ervaren ondernemersadviseurs klaar om via chat, mail of telefoon uw vragen te beantwoorden.

Gemeente Zaanstad www.zaanstad.nl T 14075 5