Donderdag 10 maart 2022 in De Bullekerk Inloop vanaf 18:30 uur, aanvang 19:00 uur, einde bijeenkomst 21:00 uur Let op: andere datum, andere tijden, andere locatie!

De bitcoin nader bekeken: van voordelen tot gevaren

Bitcoin: hoe zit het echt? “Een mysterieuze zwarte diamant is bij veilinghuis Sotheby’s verkocht voor 3,7 miljoen en wordt afgerekend in cryptovaluta.” Zo klopte de NOS onlangs. Is dat de toekomst; betalen met cryptovaluta? En wat kun jij als ondernemer of zakelijk beslisser met de cryptovaluta bitcoin? Moet je er instappen, of het links laten liggen? Moet je het accepteren als betaalmiddel, of juist niet? Wat zijn de voordelen ervan, en waar liggen de gevaren? Op donderdag 10 maart krijg je antwoord op deze en vele andere vragen. Dan spreekt namelijk Patrick van der Meijde, mede-eigenaar van BitKassa en medeoprichter van Arnhem Bitcoinstad, op onze Cornerbijeenkomst.

Patrick van der Meijde

Een ander soort bijeenkomst over een ander soort betaalmiddel

Voor deze bijeenkomst verwelkomen we je graag in de Bullekerk; de inloop is vanaf 18.30. De presentatie start om 19.00 en we sluiten de bijeenkomst af om 21.00. Voor toegang zien wij graag het groene vinkje in jouw CoronaCheck-app. Tijdens de bijeenkomst volgen wij de coronamaatregelen zoals die op dat moment gelden.

Vooraf aanmelden!

Ben je erbij? Vergeet dan niet je vooraf aan te melden (verplicht). Dit kan via https://www.ticketkantoor.nl/shop/DeCorner3 Voor de drankjes vragen we een bijdrage van 7,50 euro p.p. De hapjes en overige kosten nemen wij voor onze rekening.

Parkeren

Er is beperkte parkeerplaats op het terrein van De Bullekerk. Je kunt (achteraf) betaald parkeren bij De Bieb/Verkade. Bij parkeermeters kun je maximaal 2 uur betaald parkeren, ook na 21.00 uur.

Voor de overige netwerkbijeenkomsten in 2022 hebben wij donderdag 21 april gereserveerd en op donderdag 23 juni organiseren we weer een gezellige haringparty bij D’Swarte Walvis. Voor het najaar staan 8 september en 20 oktober in de planning. Uiteraard hopen we daarbij dat corona ons goedgezind is. Noteer je alvast de data? Je bent, samen met jouw (zakelijke) partner en/of collega, van harte welkom.

Kijk voor actuele informatie op www.de-corner.nl. Daar kun je de publicaties en foto’s van de bijeenkomsten bekijken, vind je alle leden (inclusief de veertien nieuwe leden uit 2021 en de laatste twee nieuwe leden uit 2022) met hun adresgegevens, en informatie over de gratis Zaan Business Netwerk App. Graag tot ziens bij hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek.

Volg de actuele ontwikkelingen over onze bijeenkomsten op onze website en bij Events in de Zaan Business App.

Hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek

www.de-corner.nl

info@de-corner.nl