Verkiezing Zaanse Zakenvrouw van het jaar

Voor de 10e keer organiseert ZaanLinQ op dinsdag 7 juni 2022 de Verkiezing Zaanse Zakenvrouw van het jaar. Tijdens het ZaanLinQ Event, waar we weer een interessant programma kunnen aanbieden. Televisiepresentatorice Anita Witzier is gastvrouw tijdens het ZaanLinQ Event en spreker tijdens het event is austronaut André Kuipers.

Event 7 juni

Voor de 10e keer organiseert ZaanLinQ op dinsdag 7 juni 2022 de Verkiezing Zaanse Zakenvrouw van het jaar. Tijdens het ZaanLinQ Event, waar we weer een interessant programma kunnen aanbieden. Televisiepresentator Anita Witzier is gastvrouw tijdens het ZaanLinQ Event en spreker tijdens het event is astronaut André Kuipers. Tickets zijn inclusief hapjes, drankjes en walking dinner Koop hier je EARLY BIRD ticket of sponsorpakket.

Meer info over de dag of tickets kopen?

https://zaanlinq.nl/zaanlinq-event-2022

Nominaties

Volg jij Zaanse Zakenvrouw 2019 Floor Kliffen op? Na twee jaar geen verkiezing staan we te trappelen haar opvolger aan iedereen voor te stellen!ZaanlinQ gaat daarom graag met je nominatie aan de slag. Vul vóór 28 maart 2022 de online vragenlijst in, en maak zo jouw deelname officieel.Na het sluiten van de aanmelddatum van 28 maart 2022, gaat onze jury in beraad. De jury zal de shortlist met genomineerden voor de Zaanse Zakenvrouw 2022 bekend maken en dan weten we wie er 7 juni 2022 tijdens het ZaanLinQ Event op het podium staan in het Zaantheater.

Aanmelden

https://zaanlinq.nl/zaanlinq-event-2022/aanmelden-zaanse-zakenvrouw-verkiezing-2022/

Sponsor mee met je bedrijf > jouw logo op de site, spandoek of in het Zaantheater?

https://zaanlinq.nl/zaanlinq-event-2022/sponsorpakketten/