image

Geslaagde Haringfietstocht voor Cornerleden en genodigden

18 juni was het zover: de unieke Haringfietstocht vond plaats. De weergoden waren ons meer dan goed gezind, want na enkele fikse buien in de ochtend scheen in de middag volop de zon. En dat was maar goed ook: veel van onze leden en genodigden hadden namelijk het idee om van restaurant naar restaurant te fietsen omarmd. “Aan een uitje als dit was ik toe”, hebben wij vaak gehoord!

Al fietsend genieten van haringhapjes en drankjes

Van 15.00 tot 18.30 uur stonden er speciale haringteams klaar bij Restaurant D’Swarte Walvis, Lab-44 en Brouwerij Hoop. Zij trakteerden de deelnemers aan de tocht op verfrissende drankjes en heerlijke haringhapjes. Het was de hele middag gezellig maar verantwoord druk bij de drie restaurants. Met inachtneming van de coronamaatregelen werd er volop bijgepraat over de afgelopen maanden. Wat speelt er bij de Zaanse ondernemers? Hoe gaan anderen met de huidige dillema’s om? Doen zij anders zaken, en wat hebben ze voor adviezen aan mij? Hoe zit het met personele vraagstukken? Wat zijn ieders verwachtingen voor de toekomst? Tijdens de Haringfietstocht was er genoeg gelegenheid om bij te praten, elkaar te helpen en te inspireren.

Als Cornerbestuur kijken wij terug op een zeer geslaagde Haringfietstocht. Het was een fantastische middag met veel positieve reacties en blije gezichten. Inmiddels zijn wij druk bezig met het zoeken naar mogelijkheden voor de najaarsbijeenkomsten. Volg de actuele ontwikkelingen op onze website en bij Events in de Zaan Business App.

Cornerbijeenkomsten najaar o.v. van de coronaontwikkelingen

Donderdag 10 september 2020 17.00 – 20.30 uur

Netwerkbijeenkomst in het Zaans Museum

Donderdag 15 oktober 2020 17.00 – 20.30 uur

Netwerkbijeenkomst in het Zaans Museum

Volg de actuele ontwikkelingen over onze bijeenkomsten op onze website en bij Events in de Zaan Business App.

Reserveer alvast de data, meer informatie volgt.

Hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek

Foto's: Ton R. Vermij