image

Een warm welkom voor ons 300ste lid, het 15de nieuwe lid dit jaar

“Word jij ons 300ste lid? Dan trakteren we je op gebak.” Zo stond onlangs te lezen op onze socialmediakanalen. En op 20 oktober was het zover: Alex van Dam van PartTracker BV meldde zich aan. En uiteraard bezorgden wij de beloofde taart bij hem.

PartTracker BV bestaat inmiddels ruim 10 jaar en levert elektronische bedrijfskritische onderdelen, en dan met name die onderdelen die niet langer leverbaar zijn via de reguliere kanalen. Alex: “Het is niet meer van deze tijd dat er nieuwe en gebruikte artikelen liggen te verstoffen totdat we ze vernietigen. Hetgeen geproduceerd wordt, heeft tot doel gebruikt te worden. Om dit kracht bij te zetten, helpen we productiebedrijven en machinebouwers om kosten te besparen met de door ons ontwikkelde speciale dienstverlening.”

Zeker in deze tijd is netwerken van groot belang

Het bezorgen van de taart was uiteraard ook een mooi moment om Alex te vragen naar zijn beweegredenen om lid te worden: “Als Zaanse ondernemer ‘moet’ je natuurlijk gewoon lid zijn van een ondernemersvereniging. En zeker in deze tijd is netwerken van groot belang. Via De Corner wil ik daar voor mezelf meer handen en voeten aan geven.” Dat meer ondernemers er zo over denken, blijkt wel uit het feit dat Alex ons 15de nieuwe lid is dit jaar!

Wij hopen dat Alex genoten heeft van de slagroomtaart van Landsaat en we hopen hem, en jou, snel weer te kunnen begroeten tijdens een Cornerbijeenkomst. Volg de actuele ontwikkelingen op onze website en bij Events in de Zaan Business Netwerk App.

Factuur lidmaatschap uitgesteld tot 2021

Voor veel ondernemers is deze coronaperiode een moeilijke tijd. Als ondernemerssociëteit realiseren wij ons dat als geen ander. We hebben dan ook besloten de factuur voor jouw lidmaatschap uit te stellen. Normaliter ontvang je van ons de lidmaatschapsfactuur in september, je ontvangt deze nu pas in 2021. Jouw lidmaatschap van De Corner blijft dus voorlopig geldig tot de nieuwe contributiefactuur, wanneer precies is nog niet bekend. Spreken wij tot slot graag onze waardering uit voor jouw trouwe lidmaatschap. Wij gaan onvermoeid verder om je, ook in deze tijden, gelegenheid te bieden tot netwerken en het opdoen van nieuwe kennis.

Voorlopig helaas geen Cornerbijeenkomsten door coronavirus

Door de recente Corona-ontwikkelingen kunnen wij voorlopig helaas geen veilige Cornerbijeenkomsten organiseren. We blijven natuurlijk wel bezig om te zoeken naar een coronaveilige manier om Cornerbijeenkomsten te organiseren. Zodra daar meer nieuws over is, laten wij je dat zo snel mogelijk weten. Houd daarvoor onze site, social media en de Zaan Business Netwerk App in de gaten. Via die app kun je natuurlijk ook 24/7 gratis netwerken met meer dan 500 leden. Deze Netwerk App is voor Cornerleden gratis, de maandelijkse kosten zijn voor rekening van De Corner.

Hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek

Foto's: Ton R. Vermij