Zonnepanelenactie voor bedrijfspanden met Zon op Zaan

De gemeente Zaanstad en de lokale non-profit organisatie De Green BusinessClub Zaanstad slaan met de zonnepanelenactie ‘Zon op Zaan’ de handen ineen. Met deze actie krijgen ondernemers ondersteuning bij de aanschaf van zonnepanelen voor bedrijfspanden. Op maandag 2 november en dinsdag 3 november waren hierover online bijeenkomsten.

(tekst gaat verder onder foto)

foto aangeleverd door: Gemeente Zaanstad

Meedoen aan Zon op Zaan betekent dat u gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt zonnepanelenplan voor uw bedrijfspand krijgt door een lokale partij. Daarnaast krijgt u ontzorging en begeleiding bij de investering in zonnepanelen. Én ondersteuning bij de subsidieaanvraag bij de Rijksoverheid.

Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen op uw bedrijfspand hebben meerdere voordelen. Zonnepanelen verlagen uw energierekening aanzienlijk. U kunt er zelfs een flink rendement mee behalen. Liever geen zonnepanelen kopen? U kunt ze ook leasen. Zo kunt u er wel mee verdienen, maar hoeft u er niet in te investeren.

Daarnaast verbetert u met zonnepanelen het energielabel van uw pand. Dat is voordelig met het ook op toekomstige milieuwetgeving. En dankzij de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) van de Rijksoverheid is overstappen op zonne-energie nu extra winstgevend.

Meer weten?

Bent u benieuwd hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Of wilt u graag meer weten over de actie? Kijk op greenbusinessclub.nl/zaanstad/zon-op-zaan. Hier vindt u ook meer informatie over de actie Zon op Zaan en de Green Business Club Zaanstad. 

Gemeente Zaanstad www.zaanstad.nl T 14075 5