Financiële zorgen? De dienstverlening van Gemeente Zaanstad biedt uitkomst

Verkeert uw onderneming in zwaar weer? U bent niet de enige. Door de coronacrisis kregen veel ondernemers het erg moeilijk. Gelukkig nemen werk en inkomsten in de meeste branches weer toe en hebben veel ondernemers weer perspectief. Maar er is ook een groep die nog steeds kampt met geldzorgen. Zeker nu de landelijke steunmaatregelen, zoals Tozo en TONK, per 1 oktober zijn gestopt. Gemeente Zaanstad is er ook in deze fase voor Zaanse ondernemers en heeft extra middelen beschikbaar gesteld.

Wethouder Songül Mutluer: 'Financiële problemen kunnen iedereen overkomen, dat is niets om je voor te schamen. Sterker nog, om uit de problemen te raken, is het juist belangrijk om de samenwerking op te zoeken. Als gemeente Zaanstad werken we graag met u mee aan een passende oplossing.'

Dienstverlening op maat

Of u nu te maken heeft met uitgestelde betalingen, schulden of een (dreigend) faillissement, wacht niet langer en neem contact op met de gemeente. Met experts en deskundige partners kan de gemeente u ondersteunen bij het vinden van oplossingen en het maken van een plan van aanpak. Wij kunnen onze partners inschakelen om u met persoonlijke begeleiding en coaching verder op weg te helpen. Ook werkt de gemeente samen met gespecialiseerde schulddienstverleners (Zuidweg & Partners en Menzing & Partners) die u kunnen adviseren over een saneringsvoorstel. Zij kunnen ook voor u onderhandelen met schuldeisers om tot een passend akkoord te komen.

'Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw financiële situatie verbetert, zodat u zich weer kunt concentreren op uw core business. Want een bloeiende onderneming, draagt bij aan een bloeiend Zaanstad,' aldus wethouder Songül Mutluer.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Kijk op https://ondernemen.zaanstad.nl/geldzaken/geldzorgen en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Gemeente Zaanstad www.zaanstad.nl T 14075 5