App jij ‘m al?

Afgelopen woensdag is de Zaan Business Netwerk App gelanceerd. De app verbindt ondernemers 365 dagen per jaar en brengt ondernemers via een mobiel platform dichter bij elkaar. We zijn ervan overtuigd dat de app je als ondernemer een extra verdiepingsslag zal geven. Inmiddels hebben 582 personen en 536 bedrijven de app in gebruik. Wij kijken er naar uit om de app samen met hen ten volste te benutten. De app vormt namelijk een exclusief platform en functionele ontmoetingsplek voor Zaanse ondernemers. Met één druk op de knop krijg je toegang tot alle relevante informatie, zoals een bedrijvengids, smoelenboek met contactgegevens, nieuwsberichten en netwerkevents. Ook kun je via de Zaan Business Netwerk App eenvoudig contact leggen met de andere ondernemers binnen het platform en met hen communiceren om zo o.a. nieuwe klanten of een goede samenwerkingspartner te vinden.

Daarnaast gaan we met vaste partners op het gebied van diverse interessante onderwerpen voor ondernemers kennis bieden via de app door o.a. whitepapers te plaatsen etc. Zo ontstaat er een waardevolle en relevante app waarmee we graag jou willen helpen met verbinden, netwerken en kennisdelen.

Denk jij nu, waarom heb ik die app nog niet? Ga dan naar www.zaanbusiness.nl/app! Laat jouw business samen met ons groeien!

Door Marco Bleeker