image

Toch netwerken? Als Cornerlid krijg je gratis toegang tot de nieuwe Zaan Business Netwerk App.

Gelet op de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, heeft het bestuur van De Corner besloten om de netwerkbijeenkomst van donderdag 16 april te laten vervallen. Vooralsnog is de Zaanse haringparty bij D’Swarte Walvis op 18 juni de eerstvolgende netwerkbijeenkomst.

Als De Corner bieden wij onze leden al ruim 35 jaar graag alle mogelijke netwerkopties, zowel off- als online. Vandaar dat al onze leden gratis toegang krijgen tot de nieuwe Zaan Business Netwerk App.

Exclusief online platform

Deze App vormt een exclusief online platform en de ideale ontmoetingsplek voor Zaanse ondernemers. Met één druk op de knop krijg je toegang tot alle relevante informatie, zoals het smoelenboek, nieuwsberichten en relevante events. Via de App kunnen wij jou, als Cornerlid, ook tussen de bijeenkomsten door op de hoogte houden van relevante zaken, of bijvoorbeeld via een poll om je mening vragen. Ook kun je via de Zaan Business Netwerk App eenvoudig contact leggen met de overige ondernemers binnen het platform.

Partners

Naast verschillende ondernemersverenigingen stapt ook gemeente Zaanstad in dit platform om zo de communicatie met ondernemers te optimaliseren. Daarnaast gaat Zaan Business samen met vaste partners via de App interessante kennis delen, onder meer via whitepapers. Zo ontstaat er een digitale netwerkclub van bijna 600 ondernemers. Dit aantal zal naar verwachting nog stijgen.

Inmiddels hebben al onze leden per mail een inlogcode ontvangen. Is dit niet het geval? Stuur dan een bericht naar marco@zaanbusiness.nl. Je ontvangt dan alsnog de e-mail. Per betalend Cornerlid kan één account worden aangemaakt. Een extra account kost 48 euro per jaar en vraag je aan via: marco@zaanbusiness.nl

Heb je de app gedownload? Controleer dan even al je gegevens. Daarna kun je aan de slag.

  • Bewerk je (bedrijfs)profiel: voeg een logo en foto toe en vul de lege velden in.
  • Maak connectie met andere ondernemers en laat de Zaan Business Netwerk App voor je werken.
  • Kijk welke netwerkevents er dit jaar worden georganiseerd.
  • Lees het laatste nieuws en deel dit gerust.

Veel succes met de App!

Volgende Cornerbijeenkomsten

Donderdag 18 juni 2020 16.00 – 20.00 uur: D’Swarte Walvis

Zaanse Haringparty (onder voorbehoud i.v.m. corona)

Donderdag 10 september 2020 17.00 – 20.30 uur: Zaans Museum

Netwerkbijeenkomst in het Zaans Museum

Donderdag 15 oktober 2020 17.00 – 20.30 uur: Zaans Museum

Netwerkbijeenkomst in het Zaans Museum

Reserveer alvast de data, meer informatie volgt.

Hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek