image

Toch een haringfietstocht voor Cornerleden!

Dat de oorspronkelijk geplande Haringparty niet door kan gaan in de traditionele vorm, wist u al. Maar bij De Corner gaan we niet bij de pakken neerzitten. Juist in deze tijd is het van groot belang dat we als ondernemers contact maken met elkaar, leuke en minder leuke ervaringen delen, en samen creatieve oplossingen bedenken.

Al fietsend genieten van haringhapjes en drankjes

Op donderdag 18 juni organiseren de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, Restaurant D’ Swarte Walvis, Lab-44 en Brouwerij Hoop dan ook een fietstocht tussen deze drie locaties. Bij de drie restaurants wachten heerlijke hapjes en drankjes rondom het thema haring op u. Dus stap op de fiets met uw (zakelijke) partner en/of collega en geniet, al pratend over wat u bezighoudt, van deze tocht! U mag natuurlijk ook met de auto komen.

Zo werkt het

Op 18 juni staan er van 15.00 tot 18.30 uur speciale haringteams voor u klaar op de genoemde locaties. U bepaalt zelf welke route u fietst tussen deze drie restaurants en in welke volgorde u deze aandoet. Op vertoon van de vouchers die u als lid via de post krijgt, ontvangt u bij iedere locatie gratis een heerlijk haringhapje en een verfrissend drankje. Op de locaties zelf is ruimte gecreëerd om even rustig te zitten. Hier kunt u ook de andere leden ontmoeten. Uiteraard gebeurt dit geheel volgens de RIVM-richtlijnen. U kunt de consumpties natuurlijk ook meenemen en bijvoorbeeld een mooi plekje langs de Zaan opzoeken.

Liever niet fietsen?

U gaat liever niet fietsen (of met de auto) van locatie naar locatie? Dan kunt u er ook voor kiezen om het volledige haringpakket met lekkernijen in één keer af te halen.

U kunt er dan thuis van genieten. Of beter nog: bel die ene zakenrelatie of andere ondernemer, spreek een ontmoetingsplek af, hap samen die haring, en deel kennis en ervaringen met elkaar! Het afhalen van het pakket kan bij alle locaties en tegen inlevering van de volledige voucher.

Exclusief voor leden

Deze haringfietstocht is exclusief voor onze leden en hun (zakelijke) partner en/of collega. Als lid ontvangt u binnenkort alle informatie en de vouchers in de bus!

Foto’s: Dirk Brand, Mike Bink, Ton R. Vermij

Cornerbijeenkomsten najaar

Donderdag 10 september 2020 17.00 – 20.30 uur

Netwerkbijeenkomst in het Zaans Museum

Donderdag 15 oktober 2020 17.00 – 20.30 uur

Netwerkbijeenkomst in het Zaans Museum

Onder voorbehoud van de coronaontwikkelingen!

Reserveer alvast de data, meer informatie volgt.

Hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek