Kom kennismaken met de
Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner!

U bent ondernemer of bestuurder in de Zaanstreek? Dan nodigen wij u van harte uit eens kennis te maken met de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek. Kom snel eens langs met uw (zakelijke) partner en/of collega en ervaar dat De Corner u ruime gelegenheid geeft tot effectief netwerken binnen en buiten uw branche. We bestaan inmiddels 35 jaar en we zetten die ervaring graag in voor u!

Netwerken? Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner!

De Corner organiseert regelmatig, alleen of samen met anderen, speciale events. Zo is er de Zaanse Haringparty op het mooie terras van restaurant D’Swarte Walvis.

Vijf redenen om lid te worden van De Corner

  1. U krijgt toegang tot een uniek netwerk bestaande uit ondernemers en bestuurders.
  2. U bent zes keer per jaar samen met uw (zakelijke) partner en/of collega, van harte welkom op een ongedwongen netwerkbijeenkomst met steeds weer een andere interessante spreker/onderwerp.
  3. U kunt kennis en kunde putten uit een actieve ondernemerssociëteit die al sinds 1984 bestaat.
  4. U blijft via de website, Social Media en nieuwsbrieven op de hoogte van alle relevante evenementen in de Zaanstreek.
  5. U betaalt een zeer voordelig tarief.


Er is altijd volop gelegenheid tot netwerken onder het genot van lekkere hapjes en drankjes en een heerlijk uitgeserveerd diner.

Kom snel vrijblijvend kennismaken

U bent altijd van harte welkom om eens kennis te komen maken. Stuur een e-mail naar communicatie@de-corner.nl en ontvang een vrijblijvende uitnodiging voor een volgende netwerkbijeenkomst. Meteen lid worden? Dat regelt u via onze website www.de-corner.nl


Volgende bijeenkomst: feestelijke Zaanse Haringparty

Op donderdag 20 juni 2019 organiseren restaurant D’Swarte Walvis en de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner dit niet te missen netwerkevenement voor de vijfde keer. Voor De Corner wordt deze bijeenkomst de feestelijke seizoensafsluiting. Voor onze trouwe leden is, samen met hun partner en/of collega, de toegang dit jaar weer gratis. Maar u moet zich wel aanmelden, hoe u dat kunt doen, kunt u lezen in de uitnodiging die u binnenkort ontvangt. Zet daarom donderdag 20 juni 16.00 uur alvast in uw agenda.

Unieke rondleiding door Tom Verkade in de Verkade Experience

Tijdens de Cornerbijeenkomst van 18 april jl. konden leden en genodigden - voorafgaand aan de presentatie door Koen Regout, managing director Koninklijke Verkade - een unieke rondleiding meemaken in de Verkade Experience. Deze rondleiding werd speciaal voor Cornerbezoekers gegeven door Tom Verkade. De familie Verkade heeft al die jaren alle historische zaken goed bewaard. In 2008 is midden in het Zaans Museum de Verkade Experience geopend. Hier laten onder meer duizenden foto’s, reclameposters, verpakkingen, blikken en drie werkende productielijnen voor chocolade, biscuit en waxine zien hoe het bedrijf de afgelopen 130 jaar opereerde. In bijgaand filmpje kunt u deze rondleiding alsnog meebeleven.

Volgende bijeenkomsten:

donderdag 20 juni 2019, 16.00 uur
Zaanse Haringparty


vrijdag 13 september 2019, 16.00 - 21.30 uur,

Feestelijke jubileumboottocht op de partycruiser Jules Verne!

Viering 35-jarig jubileum


donderdag 17 oktober 2019

Commissaris van de Koning in Noord-Holland, de heer Arthur Th. H. van Dijk


vrijdag 10 januari 2020

Feestelijke Nieuwjaarsbijeenkomst


Hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek


www.de-corner.nl
info@de-corner.nl 

foto's Ton R. Vermij