Uitnodiging Seminar 21 mei 2019 

16:00-18:00 Majestic Venue, Samsonweg 5A Wormerveer

Eén op de vier werkgevers ondervindt moeite met het vervullen van vacatures. En dat zal naar verwachting toenemen. Hoe kunt u als werkgever, vandaag al, hierop inspelen?


Wanneer is iemand eigenlijk geschikt voor een functie? Selecteren op opleiding en werkervaring lijkt steeds lastiger te worden. Hoe effectief kan het zijn om op skills te selecteren? En hoe pak je dat dan aan?


Met dit seminar nemen we u mee in de dynamiek van de huidige en toekomstige arbeidsmarkt en geven we u een nieuwe kijk op uw wervingsstrategie, in het hier-en-nu.


De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo, personeel vinden en binden is een grote uitdaging. Laat u daarom inspireren en ga in gesprek!

Goede mensen gezocht!

Hoe doe je dat in de huidige arbeidsmarkt? 

Aanmelden

We heten u van harte welkom bij dit seminar! Aanmelden kan via onderstaande knop.
We vragen u om een bijdrage in de kosten van €45,-. Vergeet uw naam en telefoonnummer in de mail te zetten!

Sprekers

Hans Luiten

Bas ter Weel

Timo de Regt

Cock Sierhuis

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door ’t Lokaal en House of Skills. ’t Lokaal bevordert op Zaanse bedrijventerreinen de Werkgelegenheid, Opleiding & Onderwijs en Zorg: de WOZ-waarde. Dit doen we voor eenieder die wil én kan werken en die in de Zaanstreek geworteld is. Onze (slag)kracht halen we uit de samenwerking tussen bedrijfsleven, gemeente, zorg en onderwijs.House of Skills is een publiek-privaat samenwerkingsverband in Metropool Regio Amsterdam dat zich inzet voor een meer op vaardigheden (skills) gerichte arbeidsmarkt, waar intersectorale mobiliteit wordt gefaciliteerd en een Leven Lang Ontwikkelen de norm is.6
www.tlokaal.nl