Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen, die serieus omgaan met alle opdrachten en verantwoordelijkheden.

Willems & Zn. schoonmaakdiensten meer dan 50 jaar ervaring in schoonmaken

Willems & Zn schoonmaakdiensten is ooit begonnen als Firma Jongwil en had 2 eigenaren die tevens als enige 2 medewerkers het bedrijf runden. In 1966 heeft Willems Sr. het bedrijf overgenomen onder de naam Firma Willems & Zn. Hiervan zijn nog stille getuigen aanwezig. De werkzaamheden van het bedrijf waren geconcentreerd in de gemeente Wormer.

Door de nodige economische ups en downs bleek uiteindelijk dat het bedrijf levensvatbaar zou blijven als de vleugels werden uitgeslagen. Inmiddels was de 2e generatie Willems in het bedrijf en hierdoor werd de focus verlegd op de verdere omgeving.
Ook werden de activiteiten verder verruimd. Was in den beginne het glazenwassen bij particulieren de grootste bron van inkomsten, deze activiteit is momenteel ondergeschikt aan de overige activiteiten. Tegenwoordig is Willems & Zoon actief op het gebied van totaalonderhoud, oplevering, glasbewassing met puur water, plaagdieren bestrijding, hoge drukreiniging, recycle hoge drukreiniging, milieubewuste gevelreiniging, verkoop reinigingsmiddelen voorzien van de nodige informatiebladen en P.I.S.

Willems schoonmaakdiensten: ontzorgend schoonmaken!

Willems & Zn. schoonmaakdiensten meer dan 50 jaar ervaring in schoonmaken

Papiermakerstraat 11,
1531 NA Wormer

www.willemsschoonmaakdiensten.nl

Neem direct contact met ons op:
075 - 6 42 58 20

Mail ons