MKB Digital Workspace helpt ook tijdens Coronacrisis

Techstudenten en digitale bureaus zetten zich 4-8 uur vrijwillig in voor mkb-ondernemers die vanwege de corona-maatregelen versnelt moeten digitaliseren. De techprofessionals en studenten ondersteunen mkb-ondernemers met vraagstukken, zoals het opzetten van een webshop, uitzenden van webinars of instellen van veilige videocalls. Mkb-ondernemers die ondersteuning nodig hebben en digitale bureaus of studenten die willen helpen kunnen zich melden bij de melden bij de digitale werkplaats in Amsterdam https://www.mkbdigitalworkspace.nl/corona.

Over MKB Digital Workspace

De digitale werkplaats MKB Digital Workspace is een initiatief van ACE Incubator, Rabobank, Gemeente Amsterdam, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Provincie Noord-Holland in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit, de Hogeschool van Amsterdam, het ROC van Amsterdam en alle andere onderwijsinstellingen uit de Metropoolregio Amsterdam.

De digitale werkplaats koppelt techstudenten in projectvorm aan de vraagstukken mkb-ondernemers. De komende drie jaar zal MKB Digital Workspace 7.000 mkb-ondernemers bereiken en 750 ondernemers in projectvorm helpen met het digitaliseren van hun onderneming. MKB Digital Workspace zal 2.000 studenten koppelen met ondernemers in deze periode.

Aanmelden