image

35 jaar De Corner; een feestje dat we graag met u vierden!

11 oktober 1984; dat was de datum van de allereerste Cornerbijeenkomst. Destijds nog in de kantine van voetbalvereniging ZVV. Inmiddels zijn we 35 jaar en 246 interessante bijeenkomsten verder. Als Cornerbestuur zijn we trots op waar we nu staan. We kijken met ontzettend veel plezier terug op de afgelopen 35 jaar en hopen nog vele jaren van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor alle ondernemers en bestuurders in de Zaanstreek. Ons jubileum vierden wij dan ook graag met u.

Feestelijke jubileumvaartocht

De uitnodiging voor de feestelijke jubileumvaartocht van de 35-jarig Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner trok rond de 200 bezoekers naar de Jules Verne, een bijna tachtig meter lange evenementenschip. Een geweldig moment om te netwerken in een unieke entourage. Deze 247ste Cornerbijeenkomst op vrijdag de 13de vond plaats onder zonnige omstandigheden, waardoor de gasten ook volop boven op het dek konden genieten van het prachtige uitzicht tijdens de reis naar het forteiland Pampus.

Volop genieten van de hapjes en drankjes

Op twee verdiepingen konden de gasten tijdens het netwerken genieten van drie verschillende menu’s: Italiaans, Marokkaans en Aziatisch. Afsluitend stonden een heerlijk kaasbuffet en diverse minidesserts klaar. De aanwezigen konden een gokje wagen bij de twee casino’s en van de complimentenmeisjes kregen zij leuke en verrassende complimentjes. En bij het vertrek ontving iedereen een fles heerlijke rode wijn, om thuis nog eens na te genieten van deze zeer geslaagde jubileumvaart!

Foto-opnames

Zoals gebruikelijk werden er tijdens de jubileumvaartocht foto-opnames gemaakt; deze keer door Jolanda Fisser van JoJo creatieve communicatie. Meer foto’s kunt u vinden in het fotoalbum op onze website, daar kunt u ook het mooie filmpje van deze jubileumvaart bekijken. Of kijkt u op ons YouTube-kanaal.

Volgende Cornerbijeenkomst

Dinsdag 14 januari 2020 16.00 – 19.00 uur:

feestelijke Nieuwjaarsbijeenkomst in het Zaantheater. Een gezamenlijk initiatief van De Corner, De Maatschappij, Junior Kamer Zaanstreek, ZaanLinQ en de gemeente Zaanstad.

Reserveer alvast de datum, meer informatie volgt.

Donderdag 5 maart 17.00 - 20.30 uur:

Netwerkbijeenkomst in het Zaans Museum

Donderdag 16 april 17.00 - 20.30 uur:

Netwerkbijeenkomst in het Zaans Museum

Donderdag 18 juni 16.00 - 20.30 uur:

Netwerken tijdens de Zaanse Haringparty in D'Swarte Walvis

Donderdag 10 september 17.00 - 20.30 uur:

Netwerkbijeenkomst in het Zaans Museum

Donderdag 15 oktober 17.00 - 20.30 uur:

Netwerkbijeenkomst in het Zaans Museum

De Corner: Hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek

www.de-corner.nl

info@de-corner.nl 

Feestelijke jubileumboottocht op de partycruiser Jules Verne!