Uitnodiging
Ondernemerstalkshow NV Zaanstad

De NV Zaanstad van aankomende maandag 18 november belooft weer een mooie en interessante editie te worden. Wij heten u van harte welkom! Inloop is vanaf 16.30 uur, de talkshow duurt van 17.00-18.00 uur. Daarna kan er worden geborreld en nagepraat tot 19.00 uur.


Heeft u zich nog niet aangemeld? Dit kan uiteraard alsnog via onderstaande aanmeldknop. De NV Zaanstad is gratis toegankelijk.


Tot maandag in het Zaantheater!

Op basis van korte interviews wordt het ondernemen in stad en streek belicht. Presentatie is in handen van Jaap Sluis, dit keer terzijde gestaan door Zaans onderneemster Marjan Hoffman.

Spraakmakende podiumgasten in deze editie zijn burgemeester van Zaanstad Jan Hamming, Niels Busch van Stichting Cultureel Centrum Bullekerk en Henriette van Westerhoven van RIGO Verffabriek. Anita Metzelaar van RPA Noord-Holland Noord geeft toelichting over het Regionaal Taalakkoord - welke nieuwe partijen zich hierbij hebben aangesloten en wat het bedrijfsleven uit de regio allemaal kan met dit akkoord.


Verder is er aandacht voor de Taalconferentie Zaanstreek-Waterland van 28 november. En Bernard Klaassen van Regionaal Platform Cybercrime Noord-Holland laat zien hoe ondernemers zich kunnen wapenen tegen cybercriminelen.

De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door FluXus en Mirthe Westrik maakte een korte film over de relatie tussen opleiding en ondernemerschap.


De NV Zaanstad is voor iedereen gratis toegankelijk. Belangstellenden wordt gevraagd zich vooraf aan te melden.

Maandag 18 november 2019

Zaantheater - Nicolaasstraat 3, Zaandam

NV Zaanstad is géén businessclub, netwerkorganisatie of belangenbehartiger, maar een ongebonden podium waar ondernemers en anderen die ondernemend van geest zijn elkaar kunnen treffen.


De ondernemerstalkshow NV Zaanstad is mogelijk geworden dankzij de ondersteuning van onder meer het Zaantheater, Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland en de gemeente Zaanstad.