image

Werkgeversborrel
26-11-19

Inclusief en circulair ondernemen gaan hand in hand

Beste ondernemer,


Wij nodigen je bij deze graag uit voor de Werkom Werkgeversborrel op 26 november 2019 in Zaandam.


Werkom is ervan overtuigd dat inclusief en circulair ondernemen elkaar versterken. Door beide toe te passen, kunnen we ons gezamenlijk sterk maken voor de duurzame inzet van mensen én grondstoffen.


Hoofdspreker tijdens de Werkgeversborrel is econoom, columnist en presentator Mathijs Bouman. Mathijs is expert op het gebied van de circulaire economie. Hij gaat ons meenemen in de vertaalslag van de theorie naar de dagelijkse praktijk.


Ook delen een aantal werkgevers hun ervaringen met inclusief en circulair ondernemen. Natuurlijk is er ook tijd voor netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.


Wij kijken er naar uit ervaringen met je uit te wisselen op 26 november!


Met vriendelijke groet,


Yolanda Hoogtanders

Directeur Werkom

Locatie en parkeren

De werkgeversborrel start om 16.00 uur op de Slachthuisstraat 65 in Zaandam. Je kunt parkeren bij de Aldi of de Lidl om de hoek.


Meld je nu aan via communicatie@werkom.nl of via de aanmeldknop.

Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. De afgelopen jaren was hij regelmatig te zien bij RTL-Z, Jinek, De Wereld Draait Door, Pauw, EenVandaag, RTL Late Night en andere nieuws- en actualiteitenprogramma’s.


Al zo’n dertig jaar is Mathijs met de Nederlandse en internationale economie bezig, als docent, als wetenschapper, beurscommentator, journalist, schrijver, en columnist.


Tijdens de Werkgeversborrel deelt Mathijs Bouman zijn visie op de circulaire economie met u en hij vertelt u graag over innovatie (robots!), de arbeidsmarkt en succesvolle Nederlandse bedrijven.

image

Einsteinstraat 103

1446 VE Purmerend

T: (0299) 469 369

F: (0299) 469 169

E: info@werkom.nl

image
image