31e Zaanse Ondernemersdag groot succes!

Tijdens de 31e Zaanse Ondernemersdag vormden Rens de Jong, BuzzMaster, de Zaanse Startup Award en drie doorgewinterde ondernemers het podium voor de 31e Zaanse Ondernemersdag. Mede door jouw aanwezigheid en de betrokkenheid van onze sponsoren en podiumgasten kunnen we terugkijken op zeer geslaagd event.

Ondernemingsprijs 2019

De genomineerde bedrijven voor de Ondernemingsprijs 2019 en de PDZ/Trias Jeugdjuryprijs waren Feenstra en van Goor, Bonbon Atelier N. Limmen en Gebr. van der Veekens. Feenstra en van Goor werd door de PDZ/Trias Jeugdjury uitgeroepen tot hun winnaar. Gebr. van der Veekens won uiteindelijk de Ondernemingsprijs 2019.

Zaanse Startup Award

Daan Horak van Cell Charge, Ad van Vugt van Quisquiliae en Lucien Luijkx/Jordi Bron van Hulc waren de genomineerden voor de 1e Zaanse Startup Award. Na een publieksstemming ging Daan Horak er met de Zaanse Startup Award vandoor.

Maak kans op een duurzaamheidsconsult

Rabobank Zaanstreek heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en wil lokale bedrijven stimuleren verantwoord te ondernemen. Ben jij op een duurzame toekomst voorbereid en weet je wat de mogelijkheden zijn?


Investeer ook in de toekomst en maak kans op een gratis telefonisch duurzaamheidsconsult dat duidelijk maakt welke stappen jouw onderneming kan zetten. Bekijk hier de uitnodiging van Ariƫnne Kooter.


Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan een email met je bedrijfsgegevens naar directie.zaansteek@rabobank.nl.

Hoofdsponsor:

image

Bekijk hier het foto-overzicht van de avond!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image