COLUMN

Doe je mee aan onze maatschappelijke Beursvloer?

28 september, 15:30-17 uur, Bullekerk Zaandam

Tijdens de Beursvloer maken we de Zaanse samenleving sterker met tientallen ondernemers en maatschappelijke organisaties. Hulpvragen worden opgelost met bedrijfsaanbod. Dat geeft heel veel energie! En het kost niets, want het gaat allemaal met gesloten beurs, via menskracht, materialen of kennis.

Vooraf brengen wij als Zaanse Uitdaging alle hulpvragen en het bedrijfsaanbod overzichtelijk in kaart. De complete lijst met vraag en aanbod delen wij thematisch in en wordt drie dagen voor de Beursvloer naar alle deelnemers gemaild. Zo kun je als ondernemer nog eens goed kijken welke hulpvragen je graag wilt invullen op 28 september.

Thema’s en hoekmannen
Thematische hoeken in de Bullekerk maken het makkelijk om elkaar als ondernemer en hulpvrager te vinden: communicatie, financiën, organisatie en menskracht. Nieuw dit jaar is de preventie-hoek. Net als op een financiële beurs lopen hier ook hoekmannen rond in goed zichtbare, rode jasjes. Zij helpen om mee te denken met matches en koppelen je aan een persoon die je zoekt.

Aanmelden maar!
Aanmelden is heel eenvoudig via deze link: www.zaanseuitdaging.nl/jaarlijkse-beursvloer. Ook vind je daar nog wat extra achtergrondinformatie.

Tot 28 september!

Bas Husslage

Manager Zaanse Uitdaging