TIPS & ADVIES

ProMobility: ontzorgen in de nieuwe realiteit van mobiliteit 

Als ondernemer komt er heel wat op je af op het gebied van mobiliteit. Bij ProMobility snappen we de uitdagingen waar je voor staat. Wij denken met je mee en gaan graag samen met je aan de slag.

Ontzorgen in een wereld vol uitdagingen
Als ondernemer heb je genoeg aan je hoofd. Zaken als het groeiende aantal zero-emissiezones, CO2-uitstoot rapportages en elektrificatie vragen om jouw aandacht. Bij ProMobility nemen we deze zorgen uit handen. We volgen alle ontwikkelingen op de voet, staan in nauw contact met instanties, organisaties, de gemeente en beschikken over de juiste tools en partners.


Compleet aanbod voor moderne mobiliteit

Bij ProMobility hebben we alles in huis om jouw bedrijf te ondersteunen in de transitie naar moderne mobiliteit. Of het nu gaat om het leasen van auto’s en bedrijfswagens, fietslease, Mobility as a Service (MaaS) of andere nieuwe vormen van mobiliteit, bij ons ben je aan het juiste adres. Ons aanbod is compleet, flexibel en afgestemd op jouw specifieke behoeften. We zijn merkonafhankelijk, wat betekent dat we de vrijheid hebben om de beste oplossingen te kiezen zonder beperkt te zijn door specifieke merkvoorkeuren.


Samen werken we aan jouw mobiliteitsbeleid

Wij begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom bieden wij jou als regionale partner ondersteuning bij het ontwikkelen van jouw mobiliteitsbeleid, stap voor stap.


Vind je het fijn om eens van gedachten te wisselen? Neem dan contact met ons op. Met ProMobility ben je altijd 'Goed voor Elkaar’. Niet voor niets zijn we nu al drie jaar op rij uitgeroepen tot Beste Leasemaatschappij in ons segment, door wagenparkbeheerders en berijders.

ProMobility Zaanstreek

Soldaatweg 11

1521 RK Wormerveer

075 642 0100

omar@promobility.nl

www.promobility.nl