Maatschappelijke Impact

Maar een uitbesteding bij het Ontwikkelhuis heeft niet alleen impact op u. Door met ons samen te werken, maakt u ook een positieve impact op de samenleving. U helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om hun vaardigheden te ontwikkelen en betekenisvol werk te doen.


Door het creëren van die positieve impact, werkt u ook aan uw maatschappelijke doelen. Of het nu gaat om SDG’s, doelstellingen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), Social Return-eisen of andere certificering voor sociaal ondernemerschap. U kunt uw klanten, belanghebbenden en werknemers laten zien dat u de sociale impact van uw bedrijf belangrijk vindt.


Nieuwsgierig? We bespreken graag een oplossing op maat! Neem contact op met afdelingsmanager Jasper Schavemaker via 06 8297 4693 of JasperSchavemaker@IJmondWerkt.com.

Jan: Het liefst ben ik de hele dag met het zwaardere werk aan de gang. Dozen vullen, stapelen, op palletwagen laden en wegrijden. Mijn collega’s zie ik als mijn vrienden, we hebben veel lol op de werkvloer.

Kees: Voorheen heb ik altijd in de buitendienst gewerkt en nu sinds een aantal jaar enkel nog bij Het Ontwikkelhuis. Het is leuk dat we met z’n allen de schouders eronder zetten. Zo werken we soms wekenlang aan een grote order en volgen daarna weer wat kleinere opdrachten.