Terugblik op de bijzondere jubileumeditie van de Zaanse Haringparty

Op 13 juni vond de 10e editie van de Zaanse Haringparty plaats. En wat een feest was het weer! Benieuwd naar de aftermovie en de foto’s? 

Bekijk de foto's

Bekijk de video

Voor de agenda: onze andere bijeenkomsten voor 2024

Vrijdag 12 juli: Sloepentocht

Samen met De Maatschappij en de gemeente organiseren wij een bijzondere sloepentocht langs de nieuwe projecten en ontwikkeling aan de Zaanoevers. De inloop is vanaf 13.30 uur bij De Fabriek in Zaandam, we schepen in om 14.00 uur en meren rond 16.00 uur weer af voor een afsluitende borrel. Meer informatie volgt snel. Kijk daarvoor op www.de-corner.nl

Donderdag 12 september: de Back to Business BBQ & Borrel

Na de zeer succesvolle editie van vorig jaar kon deze tweede editie niet uitblijven! Ook dit keer zorgt de BBQ Rebel voor een uitzonderlijk goed diner. En er is meer dat deze bijeenkomst bijzonder maakt: we vieren ons 40-jarig bestaan, nemen afscheid van onze voorzitter Ton Komen die het stokje overdraagt aan Gidi van den Crommenacker en Ismail Kilinc, én de Zaanse Ondernemersdag presenteert de genomineerden voor de Zaanse Ondernemingsprijs 2024. Deze bijeenkomst start rond 16.30 uur. Meer informatie volgt uiteraard.


Donderdag 17 oktober: de Business Talk & More

Ook voor deze bijeenkomst geldt: de editie van vorig jaar gaf ons alle aanleiding dit concept, samen met De Maatschappij, voort te zetten. We kunnen alvast verklappen dat Klaas Dijkhoff ons hoofdgast is en dat Julia Wouters, net als in 2023, optreedt als moderator. Zet je de datum alvast in je agenda? We starten rond 17.30 uur met een optioneel diner. Kom je alleen voor de talk dan is de inloop om 19.00 uur.

Wil je meer weten?

Bezoek onze website en volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.


Hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek!

www.de-corner.nl

communicatie@de-corner.nl

De Corner verstuurt uitnodigingen alleen nog digitaal. Let dus op je mailbox voor onze uitnodigingen en nieuwsbrieven.