TIPS & ADVIES

Leefstijl- en vitaliteitscoaching

Gezondheid, leefstijl, vitaliteit… Drie ruime begrippen die steeds vaker de revue passeren, ook op de werkvloer. Wat betekenen ze nu eigenlijk? En, wellicht nog lastiger, hoe integreer je ze in het bedrijf?

Wie ben ik

Ik ben Megan Boon, 35 jaar, woon in Krommenie en ik ben Leefstijl- en vitaliteitscoach. Leefstijl gaat over de fysieke gezondheid; bewegen, voeding, slaap, stress en ontspanning. Vitaliteit gaat over de mentale gezondheid; gedachten die door je hoofd spoken, emoties en zingeving (doe je de dingen waar jij energie van krijgt?).


Klachten

Steeds meer mensen lopen rond met klachten als: algehele vermoeidheid, slecht slapen, continu gespannen zijn of aankomen zonder iets te hebben veranderd aan de leefstijl. Goedbedoelde adviezen van collega’s helpen niks, die zelfs tot ergernis of onbegrip kunnen leiden. Met als gevolg dat de klachten zich nog meer verergeren. Dit is erg vervelend en kan de productiviteit op de werkvloer enorm in de weg gaan staan.


Wat levert het op

Als Leefstijl- en vitaliteitscoach ga ik, zowel individueel als in groepen, aan de slag met mensen om op zoek te gaan naar de oorzaak van deze klachten. We diepen ze uit tot in de kern. Dit geeft inzicht in hoe en waarom je reageert in bepaalde situaties. Daardoor wordt bewustwording gecreëerd. Daarna kunnen we stapje voor stapje het huidige gedrag of de huidige situatie ombuigen naar een gewenste situatie. Op die manier wordt een gezonde balans in fysieke en mentale gezondheid weer hersteld. Met als resultaat: meer energie hebben, beter tegen stress kunnen, meer ontspanning in lijf en hoofd, vrolijker door het leven gaan en meer focus en aandacht hebben voor de dingen die je doet.


Maatwerk

Iedereen is uniek, elk coachtraject ziet er anders uit, ik speel in op de behoefte van de coachee en daarmee lever ik altijd maatwerk. Ook geef ik workshops in groepen, waarbij ik theorie en opdrachten mix om bewustwording te creëren. Het werken met groepen geeft een leuke dynamiek doordat ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Ook de invulling van de workshop is maatwerk, doordat ik inspeel op de behoefte van het bedrijf of de werknemers.


Nieuwsgierig geworden? Ik kom graag eens langs!

Megan Boon

Leefstijl- en vitaliteitscoach


Meek your move

Leefstijl- en vitaliteitscoaching

info@meekyourmove.nl

meekyourmove.nl/coaching-voor-bedrijven