ACHTERGROND

 65 jaar Luto alles voor kantoor – een familiebedrijf

V.l.n.r.: Andries-Jan Goedhart, Marie-José Goedhart, Astrid Goosens en Frank van der Meer.

Deze hechte familieband weerspiegelt zich in de bedrijfscultuur en service. Luto's inzet voor klantenservice is ongeëvenaard. Met een focus op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, streven ze ernaar om de ervaring voor hun klanten zo moeiteloos mogelijk te maken. “Het gebeurt wel eens dat mensen op de fiets komen en een bureaustoel kopen. Dan bezorgen wij deze stoel dezelfde dag na sluitingstijd en daar rekenen we dan niks voor. Dat is onze service en hoort er gewoon bij.” Aldus de eigenaren.


Ook het stukje service in de zaak is niet te missen. De eigenaren vinden het nog te leuk om klanten te kunnen bedienen in de zaak en hen te helpen met het beantwoorden van vragen. Dat is dan ook een grote reden waarom Luto niet alleen maar uit een webshop bestaat.


Voorlopig blijft Luto nog op deze manier en in deze samenstelling doorgaan. Astrid deelt: “Wellicht dat in de toekomst één van de kinderen in het bedrijf gaat, maar voorlopig bevalt het ons allemaal nog te goed en gaan we gewoon door.”


Ter ere van hun 65-jarig bestaan, heeft Luto een speciale verrassing voor elke klant in de winkel en andere mooie beloningen voor hun trouwe klanten. Dit jubileum is een viering van hun reis tot nu toe en een blik op de toekomst vol kansen!

Ontdek het aanbod van Luto en vier mee