OV IJMOND

Programma IJmond Business

Al meer dan 20 deelnemers gingen u voor!

IJmond Business is hét business programma met ondernemers uit de IJmond, waarin u antwoorden krijgt op vragen als: wie is het gezicht en wat is het verhaal van het bedrijf en wat zijn de kansen en uitdagingen in onze prachtige regio? Voor u als deelnemer aan het programma betekent dit dat u met een uitzending van een minuut of 10 zicht- en vindbaar bent en blijft bij een groot publiek in de IJmond, middenin uw doelgroep van klanten en andere relaties.

Welke media? 

• Aandacht Arbo

• ITG Bouw

• Middelkoop

Vrijdag 15 september waren Linda Beentjes van de Loopbaanshop en Maurice Meijer van BASIM Veiligheidsgroep en BHV Oefencentrum bij ons te gast.

Bekijk hier alle interviews

Nieuw

In onze #shorts video’s geven gasten van ons programma IJmond Business antwoord op één prangende vraag, die leeft onder ondernemers. Op deze manier willen we ondernemers in de regio IJmond bij elkaar brengen om oplossingen te vinden.

Linda Beentjes van de Loopbaanshop heeft de primeur.

Bekijk hier de eerste OV IJmond #short

Het team 

Het team van IJmond Business bestaat uit:

Producenten

Max Schaaper, Richard Kitzmann en Gerard de Groot
(IJmond Nieuws)

Redacteur & presentator

Brigitte Schiering
(Content4Bizz)

In samenwerking met

Vincent Klopper (Office Projects), portefeuillehouder activiteiten OV IJmond

Info over de opnames 

Abonneert u zich op het YouTube kanaal van OV IJmond, dan mist u niets!

Aanbod speciaal voor OV IJmond leden

Is uw interesse gewekt en wilt u gast zijn in het programma? Als OV IJmond lid kunt u deelnemen voor slechts € 295,-. excl. BTW. Dit speciale aanbod is tot stand gekomen door een financiële bijdrage van OV IJmond. Stuur een mail naar: info@ovijmond.nl, dan neemt OV IJmond contact met u op.

Stuur direct een mail