Al aangemeld voor de Business Tables, het nieuwe Corner-concept? 

Kennismaken met mensen die écht iets voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Dat doe je tijdens De Corner Business Tables. Deze bijeenkomst, waarin netwerken en dineren op niveau centraal staan, vindt plaats op 18 april bij JP1886. We starten de avond vanaf 18.00 uur met een welkomstdrankje en lekkere hapjes. Rond 19.00 uur gaan we aan tafel. De avond eindigt rond 22.00 uur.

De kosten bedragen €50,- (drankjes en diner) voor leden en €75,- voor niet-leden. Aangemeld? Stuur dan een mail naar communicatie@de-corner.nl en laat ons weten met welk vraagstuk je rondloopt, welk thema jou aanspreekt of welke branche jouw interesse heeft. Bij de tafelschikking houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. En dat levert gegarandeerd een boeiende en zakelijk interessante avond op!

Meld je snel aan

*Let op: aanmelden kan tot en met 10 april!

De Corner krijgt nieuwe voorzitters

Dit jaar bestaat De Corner 40 jaar. Voor Ton Komen, die maar liefst 15 jaar voorzitter was en in totaal 35 jaar bestuurslid, een mooi moment om afscheid te nemen. In zijn plaats treden, na de zomer, Gidi van den Crommenacker en Ismail Kilinc aan als duovoorzitters. Een verbindend platform voor ervaren én startende ondernemers, dat willen wij als De Corner meer dan ooit zijn. Met onze nieuwe voorzitters gaan we daar dan ook sterk op inzetten. Wordt vervolgd!

Zet onze volgende bijeenkomsten alvast in je agenda

  • Haringparty op 13 of 20 juni (afhankelijk van komst nieuwe haring)
  • Back to Business BBQ & Borrel op 12 september
  • Business Talk & More op 17 oktober.

Wil je meer weten?

Bezoek onze website en volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.


Hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek!

www.de-corner.nl

communicatie@de-corner.nl

De Corner verstuurt uitnodigingen alleen nog digitaal. Let dus op je mailbox voor onze uitnodigingen en nieuwsbrieven.