“Het wordt bruisender dan ooit!”

Wendy Huismans en
Marcel Lampe over de Haring- & Seafoodparty 2025

Sinds 2017 is Wendy Huismans een bekend gezicht achter de schermen van de Zaanse Haringparty. Destijds was zij betrokken vanuit haar rol als manager Marketing, Communicatie en Events bij onder andere Lab-44 en D’Swarte Walvis (onderdeel van de Lacandon Groep, ‘voor monumentaal genieten’). Sinds 2021 is zij vanuit haar rol als bestuurslid van De Corner verantwoordelijk voor de organisatie van dit event. “Ja, ik heb er inmiddels heel wat meegemaakt”, lacht ze. “Maar dit jaar wordt écht anders. Vernieuwend. En heel erg leuk. De 10e editie in 2024 was al bijzonder – toen kozen we voor het eerst voor Lab-44 op het Hembrugterrein als locatie. En dat beviel zó goed, dat we er nu een schepje bovenop doen.”

Waarom Lab-44?

Marcel Lampe, manager bij de Lacandon Groep: “Lab-44 is uniek in de Zaanstreek. Je kunt er met een grote groep heerlijk buiten zitten, maar als het weer tegenzit, verhuis je net zo makkelijk naar binnen. We kunnen probleemloos 300 tot 500 gasten ontvangen – perfect voor een event als dit.” Wendy knikt: “De reacties op deze locatie waren vorig jaar overweldigend positief. Mensen voelden zich meteen op hun gemak, de sfeer was top. En hoewel Lab-44 nét niet direct aan de Zaan ligt, heeft het wél die relaxte vibe die je zoekt op zo’n zomerse netwerkborrel. Bovendien heeft Lab-44 net een geheel nieuwe terrasinrichting geplaatst met nog meer ruimte voor een goed feestje.”

Nieuwe naam, nieuw concept

Maar aan deze 11e editie van hét zomerevent in de Zaanstreek is meer anders dan alleen het gerestylede terras. Wendy legt uit: “Na zoveel succesvolle edities vonden we het tijd voor vernieuwing. Daarom introduceren we dit jaar de Haring- & Seafoodparty – een eigentijdse twist op een klassieker. Niet iedereen houdt van haring, en wij willen ook een jonger publiek aanspreken. Het was dus tijd voor een frisse wind.”

Culinair genieten & creatief netwerken

Die wind waait stevig, want ook het culinaire aanbod wordt flink uitgebreid. Marcel vertelt enthousiast: “Natuurlijk blijft de haring, maar we voegen oesters toe, diverse BBQ-gerechten, vegetarische alternatieven én bijpassende wijnen en bieren. Alles om onze gasten écht in de watten te leggen.” En dat is nog niet alles. Marcel vervolgt: “We zorgen voor een sfeervolle aankleding, een photobooth om herinneringen vast te leggen én live muziek om het feestje compleet te maken. Echt, het wordt een totaalbeleving.”


Een uitnodiging aan de regio

“Vanuit De Corner willen we een zo breed mogelijk publiek aanspreken”, zegt Wendy. “We nodigen zowel startende als meer ervaren ondernemers uit om te komen, maar ook professionals, bestuurders en maatschappelijke organisaties die in de Zaanstreek of metropoolregio Amsterdam actief zijn. Dit is dé kans om op een laagdrempelige en gezellige manier te netwerken.” Marcel vult haar aan: “Zeker in deze tijd van digitale en afstandelijke communicatie is het goed elkaar persoonlijk te spreken. De Haring- en Seafoodparty is een mooi moment voor zakelijk en maatschappelijk Zaanstreek om elkaar op een prettige en luchtige wijze te vinden."

Marcel en Wendy zijn het erover eens: “We tillen het feest dit jaar echt naar een hoger niveau. We hebben er ontzettend veel zin in!”


Mis het niet!

De Haring- & Seafoodparty 2025 bruist nu al van de energie. Dit wil je niet missen!


Donderdag 26 juni

🕓 16:00 – 21:00 uur

📍 Locatie: Lab-44, Hembrugterrein

🎟 Koop nu je tickets en zorg dat je erbij bent!


Meer informatie en aanmelden? 

Klik hier

Wil je meer weten?

Bezoek onze website en volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.


Hét netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek!

www.de-corner.nl

communicatie@de-corner.nl